FORNØYD LITA TULLE

Sommeren kom jo så brått igjen. Deilig å våkne til lys, varme og fuglekvitter. Mindre vakkert å våkne til veps som jeg gjorde her om dagen. Vi bor i et område hvor det er masse barn og det er deilig å høre barnelatter, for det betyr at de koser seg og har det bra. Til og med lyden av flere barn som hopper på trampoline gjør meg ingenting. Men så fikk jeg akutt en ide. De fleste nordmenn er født med ski på bena, men Emma er født med å hoppe på trampoline. Vi har flere ganger vært på lekeland og betalt nesten 200 kr, og det Emma stort sett gjør der er å hoppe på trampoline. Så derfor bestemte jeg meg her og nå for at Emma skulle få stor trampoline. Jeg var hjemme fra jobb forrige uke pga kink i ryggen og fant ut at det ikke skulle stoppe meg. Så min far ble med å kjøpte trampoline, og han sammen med chris fikk montert den. Det var ikke bare bare å velge merke og hvor man skulle kjøpe den. Men vi kjøpte på Coop, se link: https://coop.no/sortiment/obs-sortiment/sport-og-fritid/trampoliner/pro-flyer-trampoline-t-link--305?variantCode=263485

Vi fikk kjøpt og montert mens Emma var i barnehagen, og en fornøyd jente fikk en overraskelse da hun kom hjem. 

Vi har en veldig liten hage som vi egentlig ikke har brukt på de 4 årene vi har bodd her. Så at trampolina nesten fyller hele hagen gjør jo ikke noe. Nå blir den i hvert fall brukt mer enn noen gang. Jeg har mer planer for hagen, men det skjer nok mer på sensommeren/høsten. 

Emma har spurt lenge om når sommeren kommer. Bare for å gi et svar har jeg sagt den kommer etter 17 Mai. Hun har mast mye om sommeren for hun har gledet seg så fælt til å bade i bassenget på verandaen. Så gleden ble stor da vi fant den frem i går. Da sa Emma «nå er det endelig sommer». 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar